» dream it, wish it, do it.

På måndag börjar skolan och imorgon börjar stressen.. Jag började känna lite stress idag faktiskt.. Det faktum att jag inte kan gå med kortbyxor eller kortarmat i skolan utan att bli utstirrad.. Sen kommer det lite nya till klassen osv. Jag färgade ju håret igår ju. Blev ganska bra faktiskt, bara att jag ser så blek ut när jag har mörkt hår :/ Imorgon kommer gå så långsamt, jag kommer inte ha något att göra. Bara tänka på att det är skola nästa dag.. Ska förska våga ut och springa imorgon, om min tå klarar av det.. 
 
 

» ask

Fråga mig något på ask vettja:
Min ask
 

» I'd rather be alone than unhappy.

Ligger just nu i sängen och myser med min hund. Fick min nya skolväska idag, eller ja, den skulle bli min nya.. Men den var för liten, den såg större ut på bilden. Så vi fick skicka tillbaka den. Får helt enkelt använda min gamla fula skolväska :/ Idag har jag inte gjort mycket alls. Ska färga håret imorgon iaf, lite såhär innan skolan börjar! Får väl börja gå och lägga mig lite tidigare nu också, så man vänjer sig.. Känns ju hemskt att skolan börjar om ungefär 4 dagar.. 
 
 

» Tävling

Jag är med och tävlar hos Linn Ahlborg, om en personlig almanacka. Klicka HÄR för att komma till hennes inlägg.
Följ henne på youtube också, hon är verkligen grym!

» I hate to see you heartbreak

Vet inte vad jag ska skriva om.. Skolan börjar om 6 dagar, stressen och paniken börjar komma.. Jag har gjort en lista på vad jag ska hinna göra innan skolan börjar. Känner att jag inte kommer hinna något. Jag måste snart börja att gå och lägga mig vid typ 11-12.. så jag vänjer mig. Jag känner för att fixa till mitt rum idag.. Städa, byta plats på saker och göra bättre ordning. Får se vad som händer med det! 
 

» Hundmys

Lite hundmys och så.
 

» Skoltag

Vilken klass ska du börja? 8an
Vilken dag börjar du? Den 19de, måndag.
Hade du läxor över sommaren? Ja, att ha kul.
Vad ska du ha på dig första dagen i skolan? Åh, jag vet inte..
När vaknar du och lägger dig på skoldagar? 07.00, 23.00
Vad är stressigast med skolan? Läxor och all press
Längtar du till skolan? Inte alls.
Vad längtar du mest efter? Att komma hem efter skolan och ingen är hemma och jag kan sjunga hur högt jag vill.
Vad är roligast med att fixa för att komma tillbaka till skolan? Inget.
Vilken klass började du med smink till skolan? Mascara, i kanske 5an eller 6an.
Kommer du ha en ryggsäck eller handväska? Handväska.

» We♥it

 
 

» Stadsfesten

Idag är jag ganska galet trött. Varit på stadsfest 2 dagar i rad nu.. Vi skulle gå idag också, men ingen orkade de :/ Det var super kul att träffa massa människor osv. Jag träffade några som gått i min gamla klass osv, så gick vi med dem också. Sjukt mysigt. Lite innan affärerna stängde gick vi in på hm och jag köpte en lip butter som jag har hört mycket bra om. Jag kan säga att jag hade högre förväntningar på både doft och hur den hjälpte.. Men ja, den var ju super bra och luktade gott. Vi gick också in på intersport och linnea köpte en longboard som hon fick gå och bära på i mer än 5 timmar, hehe. Hennes byxor gick sönder för att hon hade hållt den åt fel håll :/
 
 

» Loser like me.

Jag har just nu så tråkigt och kände för att blogga och uppdatera er lite. För några dagar sen var jag på öland med linn och linnea och badade, mys. Igår så var vi ute och bara myste! Idag har jag också myst, med mig själv då.. Jag har varit på äventyr, galet.. Jaa.. snart börjar skolan. Till en början var jag ganska så peppad.. Sen kom jag på att det hänt ganska mycket under sommaren och det slutade med att jag typ har 2 vänner :/ Jag är så ensam.. Jag ska ju börja 8an, vilket känns helt overkligt. Känner fortfarande mig som en liten 7a. I 8an kommer allt bli så mycket svårare/mer läxor/längre dagar/längre lektioner. Det jag ser fram i mot när skolan börjar är en lite sak linn, linnea och jag startat. Se hur de går..  Jag ska försöka göra något av mitt liv så jag kan blogga lite mer intressant.
 
Bilden passar såååå in på mig, linn och linnea.. tråkigt nog :/
 

» Augusti i helvetet

Känner på mig redan nu att augusti kommer bli en dålig månad. Jag har absolut inget att skriva om eftersom jag suger på att blogg/mitt liv suger :') Men kände ändå att jag var tvungen att skriva. Kanske inte är så aktiv på bloggen längre men ni kan fråga mig saker på ask, då blir jag glad. Där heter jag, kajsaanderssonn.