» How will i know.

Det var ju ett ganska bra tag sedan jag skrev ett riktigt inlägg. Men har inte haft ork/tid eller något alls att skriva om.. Jag vill verkligen blogg.. Så får väl slänga en ett sånt där dö tråkigt inlägg.. Jag kommer i vilket fall hem på tisdag. Känns ganska skönt nu när jag varit borta i ungefär 2 veckor. Träffa familjen och mina 2 vänner, hehe.. Nu börjar tiden då jag längtar lite till skolan. Bara för att ALLT kommer bli kaos och jag vill se hur alla tar hand om de.. Blev ett lite sent inlägg nu men ja, det får ni leva med.
Kram.
Jag har bara 2 bilder på datorn och båda är Håkan och det fick
bli denna.

» Dagens Glee låt.

 

» Dagens Glee låt.

 

» Dagens Glee låt.

Tänkte göra 'Dagens Glee låt'. Eftersom jag typ älskar glee nu.
 
 
 

» Glee

Jag har börjat kolla på Glee. Det är den bästa serien som finns, seriöst. Men nu när Cory har dött vet jag inte om jag vill se säsong 5.. Jag har snart sett alla säsonger. Helt galet vad bra det är! Jag rekomenderar Glee starkt.


» Konserten

Okej, det var helt otroligt. Helt overkligt. Såg håkan.. Jag var 1 centimeter ifrån att röra honom och till och med krama honom.. Men en vakt klev på mig över 5 gånger och håkan var borta. Det var både mitt livs bästa konsert och den sämsta.. Sjukt jobbigt att stå i mer än 2 timmar.. Vi stod längst fram till en början, sedan i slutet blev vi bakputtade av några jobbiga människor.. Sen var det någon från göteborg som hade bestämt att för att hon hade köat i 2 dagar och var först.. Kul? nej.. Hon hade något med nummer. Dem som kom först fick nummer, mellan 1-55. Jag och linn fick inte nummer. Men dem som kom efter oss fick nummer.. 

» I can't think.

Det var ju ett bra tag sen jag skrev.. Känner att jag faktiskt inte orkar. Har helt fastnat vid glee. Och nu, jag är i stockholm och tänkte bara uppdatera! Jag kommer skriva lite när jag känner för det.. Det kommer ingen bild eftersom jag har fått en ny dator. Har inte en ända bild här.

» Tonight I'm getting over you.

Jag bloggade inte alls igår, varför? jo för att jag var på stranden med linn och linnea. Sen 'lekte' vi stalkers.. Idag har jag inte gjort så mycket. Veckan som kommer ska jag bara sitta hemma och vänta på att mina håkan saker kommer sen ska jag på konserten!! Alltså jag har ju verkligen inget att skriva om..
 
 

» We♥it

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» Flyg du lilla fjäril

Idag har jag enbart solat hela dagen. Tycker själv att ungefär inget har hänt.. Lika blek som vanligt.. Alla har ju något ställe där dem blir bruna först. Jag har ju då mina knän. Det ser helt cp ut. Mina knän är sjukt bruna och mina ben bleka.. Imorgon ska jag antaligen till stranden så kommer nog inte skriva så mycket/tidigt imorgon. Inte för att detta var tidigt, menmen. Ska snart äta, ute i det fina vädret! Ni får ha det så bra. Sola och bada mycket nu!
 
 
 

» Magasingatan

Dehär kommer bli världens tråkigaste inlägg. Men måste ju ändå uppdatera mig lite.. Idag har inget speciellt hänt faktiskt. Som vissa kanske sett har jag ändra min blogg helt. Kände att jag behövde lite förändring. Blev ganska nöjd. Känner mig fortfarande helt utbränd och slut. Tänkte städa mitt rum, men nej.. Sitter och lyssnar på håkan, väntar på mat och tänker för fullt.
 
 

» Hm stile.

 
 
 
 
 

» Håkan på Skansen

Jaaa.. Fick ju solsting och var jättetjurig igår. Vilket ändrades ganska fort när jag kom hem. Håkan skulle precis börja. 2 timmar med håkan. Helt sjukt. Vi satt nere i soffan jag och 2 av mina bröder och sjöng med. Igår var helt klart den bästa dagen på sjukt länge! Om 8 dagar ska jag få se håkan live!! Beställde lite håkan saker idag, vi får se om de hinner komma. Han är så sjukt vacker och bra!!
 
 
 

» Går vidare

Okej, det blev ju inte direkt som jag trodde.. Åkte ju inte hem i lördags, åkte hem igår. Runt 9 på morgonen rullade bilen och stannade i färjestaden för att släppa av mig. Jag skulle möta upp ett par kompisar, vi skulle på på marknaden, bada och enbart ha de mys. Vilket vi hade, bara mys. Vi har sett mycket skumt faktiskt. Bara det att jag har fått solsting, men inte bränt mig eller blivit brun.. Just nu sitter jag här och vetifan vadjag ska göra. Är sugen på något men har definitivt inget ork att ta mig till affären. Orkar nästan inte ens gå ut med hunden i max 5 mins..
 
 

» Everything has changed.

Det var ju ett tag sen nu, men jag har verkligen inte haft något att skriva om. Det har jag fortfarande inte, men kände för att uppdatera. Ska iväg till Öland när som och kommer hem imorgon, så kommer inte kunna blogga då heller för har ingen dator. Mobilbloggning suger..
 
 

» Foto tävling


Jag är med i http://kompakt.nu's fototävling, va med du också klicka bara [HÄR].
 
 
 
 
 
 

» Pärlor

Sitter just nu och äter frukost. Igår var jag, linn och linnea i stan. Sjukt mysigt. Vi hade en hel dag i stan alltså. Hade en bild från när vi satt på waynes coffee, men kom på att jag tog den på snapchat.. När jag kom hem på kvällen så fortsatte den mysiga dagen med linn ute. Hämtade min håkan biljett igår. Så fantastiskt att bara få se den och veta att jag ska se honom live. Tänker inte visa biljetten för jag har för mig att det är någon kod man inte får ge ut.. Köpte ett rött läppstift i igår, så nöjd. Alltid vilja ha ett men bara de att jag kände att jag aldrig skulle använda de. Så fel jag hade..